waddenzee

Over Gery

Gery de VriesBomen, vergezichten, zandverstuivingen of de kleuren van het seizoen. De natuur inspireert mij altijd om nieuwe schilderijen te maken.

Ik gebruik het liefste acryl, want deze verf combineert heel goed met natuurlijke materialen zoals zand, cement of zelfs scheepstouw. En dat levert hele bijzondere creaties op.

Schilderen is voor mij een spiegel van de ziel. Alle energie en emoties die ik in mij heb, kan ik er in kwijt. Elke kleur heeft zijn eigen verhaal.  Sprankelende kleuren die vuur en passie uitstralen en rechtstreeks uit mijn hart komen. Dat hoort bij mij. Het schilderen is voor mij een zoektocht geweest naar mezelf. Door te spelen met vormen en kleuren heb ik geleerd mijn eigen emoties te verwerken op het doek. Ik werk vanuit gevoel en intuïtie, met een eigen abstracte stijl.

Naast schilderen en exposeren maak ik ook schilderijen voor externe opdrachtgevers. Let wel; figuratieve schilderijen maak ik niet. Ik werk niet met vastomlijnde opdrachten. De opdrachtgever mag de kleuren en de grootte van het doek aangeven, maar het eindresultaat blijft voor hem en mij een verrassing.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met mij op.